Profil

Vores klinik i Klovborg

Vi råder over 430 m2, fordelt på klinik, undersøgelse, operation, røntgen og butik.

Vi råder over 430 m2 fordelt på klinik, undersøgelse, operation, røntgen og butik.

Med mere end 30 års erfaring, kombineret med den nyeste viden og teknologi, er vi i stand til at tilbyde vores kunder, private såvel som landbruget, en optimal rådgivning og behandling.

Klovborg Dyreklinik startede i 1972. I starten af 2008 er vores klinikbygning blevet udvidet. Vi råder i dag over 430m2 fordelt på klinik, butik, undersøgelse og kontor. Klovborg Dyreklinik er en moderne dyreklinik med alle faciliteter til smådyr.

Vi arbejder dog med stort set alle dyrearter med hovedvægten på heste, kvæg og smådyr samt nogle svinebesætninger.

Udvalget i vores butik

Vi kan tilbyde tør- og vådfoder til hunde og katte, kosttilskud, loppemidler samt plejemidler m.m. Alt hvad Deres kæledyr kan have brug for, for et langt og sundt liv.

Vi forhandler foder og plejemidler af høj kvalitet fra Hill's, Royal Canin, Henne PetFood samt Pro plan.
Alle faciliteter til smådyr, herunder laserbehandling, tandrøntgen og kiropraktisk behandling.

Fra april 2013 arbejder vi sammen med Dyrenes Beskyttelse og er fast tilknyttet Dyrenes Beskyttelses Internat v/Birgit og Kent Karlsen, Sønderkærvej 11, 7330 Brande.

Dyrlæger

DYRLÆGE PALLE

Palle har gennem sine mange år i faget en bred faglig viden og arbejder med alle dyrearter. Palle er god ved alle dyr og ved hvad han laver 

DYRLÆGE MARIANNE

Marianne har været ansat hos os siden 2005. Hun arbejder mest med smådyr og har en stor viden om smådyrsrelaterede sygdomme.

DYRLÆGE HELENE

Helene har været ansat hos os i 5 år. Medejer siden 2010. Helene er uddannet kiropraktor og arbejder med både smådyr, heste og kvæg.